Izvor:
23.05.2017 u 10:03
0

OTKRIVENO: Ovo je idealna razlika u godinama za uspešnu vezu!

Kažu da prava ljubav ne poznaje nikakve granice, ali izgleda da nauka ne potkrepljuje tu tvrdnju.

Nova studija proveden na Sveučilištu Emori u Atlanti, pokazala je do razlika u godinama između partnera ima veliki uticaj na uspeh veze, piše Gud Hauskiping.

U istraživanju u kojem je učestvovalo 3.000 parova, naučnici su otkrili da parovi s razlikom od pet godina imaju 18 odsto veću šansu za prekid od parova koji su vršnjaci.

Taj procenat skače na 39 posto, kod parova s razlikom od 10 godina, te na neverovatnih 95 posto u slučajevima gde se radi o razlici od 20 godina.

Izgleda da su rezultati samo potvrdili već ustaljeno mišljenje u narodu, a formula uspešne ljubavne veze zvuči poprilično jednostavno – što je manja razlika u godinama, to je veća šansa za uspeh, piše Index.

A pitate li se koja je idealna razlika, kažu da najviše šanse za uspešnu vezu imaju parovi u kojima je jedna osoba od druge starija tek godinu dana.

Naravno, kao uvek i u ovom slučaju postoje izuzeci, koji su tu samo kako bi potvrdili pravilo.

Izvor: Telegraf
Foto: complementstwo.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter