Izvor: ErotskeIspovesti
21.05.2020 u 14:07
0

Šta znači ako vaša partnerka plače tokom ili posle seksa

Suze u krevetu nisu baš rado viđene, pogotovo ne tokom seksa. Ali to je realnost i takve stvari se dešavaju. Pravo je vreme da saznate neke stvari o tome.

Ne postoji situacija u kojoj bi poželeli da vaša partnerka plače u krevetu, međutim to ne znači da takvu scenu nikada nećete videti. Ako je do tog trenutka sve bilo normalno i ako je niste povredili ili slično, njene suze tokom seksa mogu biti znak opuštanja i oslobađanja negativne energije iz tela. Pokušajte da ostanete mirni i pribrani, ne prihvatajte to ništa lično i izbegavajte da se povodom toga oseća nelagodno.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

DRAMA U KOMODRAŽU: Ženi počeo porođaj u kući, ali kada su lekari stigli sve je bilo gotovo

UVEDENA OBAVEZNA VAKCINACIJA ZA OVE GRUPE GRAĐANA!

Analiza: Korona donosi NOVI SVETSKI POREDAK, a uz ove zemlje je stala Srbija!

Pa, zašto se to zapravo dešava? Kada osoba doživi orgazam, mozak oslobađa oksitocin. Međutim, nekada mozak ne može da obradi ogromne količine podataka koje prima tokom seksa i da bi ubrzao stvari, on ispušta „rafal“ emocija, koje nekada mogu da dođu u formi suza.

U nekim situacijama, receptori i deo mozga zadužen za emocije mogu kasno registrovati sve osećaje i upravo tada se suze pojave, kada ih najmanje očekujete. Tako da, momenat kada doživi orgazam može biti pravi trenutak da se telo izbori sa oslobađanjem stresa, pa tako nastaju suze.

Kada žena ne doživi orgazam tokom seksa, ona tada može da iskusi suprotnu situaciju, nagomilavanje stresa – i tada opet nastaju suze. Sve zadovoljstvo koje se nagomilavalo tokom seksa, na kraju opet mora nekako da izađe iz tela. Ovaj put, umesto orgazma, to bi bile čiste emocije, koje opet, dolaze sa suzama. Emotivno olakšavanje može nekada da dođe i u formi smeha, pa se nemojte uplašiti ako počne nekontrolisano da se smeje.

OVO MORATE ZNATI

NOVI SRPSKI BREND – BOROVNICA Traže berače, ovoliko je dnevnica

NIŠLIJE ISPRED SVIH: PROIZVELI PRVI SRPSKI TEST NA KORONU!

Dr Danica Grujičić otkriva: STEKLI SMO KOLEKTIVNI IMUNITET!

VLADA ODLUČILA: OD SUTRA VIŠE NIJE POTREBAN TEST ZA ULAZAK ZA SRBIJU, NITI POSEBNA DOZVOLA!

Međutim, ako žena plače posle kompletnog čina seksa, moguće je da prema vama gaji ekstremno jaku ljubav i da je emotivno dirnuta i zbog toga ima dovoljno razloga da zaplače. Gledajte na to kao na emotivni ventil, koji pokazuje koliko je njoj zapravo stalo do vas.

Ako ste je nedavno upoznali ili imate samo seks šemu, budite pažljivi ako se ovo desi. Ako želite ponovo da je vidite, dobro razmislite kako ćete postupiti u takvoj situaciji. Pre svega, proverite prvo da li ste vi uradili nešto pogrešno ili je na neki način povredili. Kada utvrdite da je fizički OK, jednostavno joj pružite maramicu ili slično. Tada će se verovatno osećati pomalo ranjivom, pa je poslednje što želi to da se zbog vašeg nekog postupka oseća još gore.

Muškarci neke stvari ne razumeju, pa je bolje da ne reagujete naglo – ako vaša partnerka pusti suzu tokom ili posle seksa.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter