Izvor:
05.03.2019 u 02:25
0

VEZA VAM JE UPALA U KOLOTEČINU? EVO KAKO DA VRATITE STRAST: Pet efikasnih saveta za buđenje vaše unutrašnje boginje!

Izdvajamo pet efikasnih načina kako da vratite strast u vezu.

Sve je ustajalo. Ustajete rano, doručkujete, idete na posao, vraćate se, gledate televiziju, tuširate se, idete u spavati. Takav način života je ubica strasti, seks takođe postaje jednoličan i ozbiljno preti završetku veze.

Evo nekoliko načina kako vratiti strast i spasiti vezu.

1. Rano buđenje

Ako ste vi i vaš dragi, ljudi od jutarnjeg seksa probudite se ranije. Samo dvadesetak minuta je dovoljno za brzi seks kojim ćete uneti dinamiku u vezu i život. Nekoliko minuta sna manje neće uticati na vaš umor, ali će zato pozitivno delovati na vaš odnos sa partnerom.

2. Seks u kolima

Mislite da je seks u kolima rezervisan za tinejdžere? E pa varate se. Iako se imate gde seksati, a ne kao pre kada ste se hvatali u skrivenim uglovima, ponekad je dobro seksati se na mestu i u trenutku kad mislite da to nije primereno. Noć je, gužva na putu. Stanite sa strane, uhvatite dragog i pazite da vas neko ne vidi.

3. Hodaj gola

Iako sebi niste savršeni, njemu jeste. On ne vidi vaše bore, strije, celulit i slične "napasti" koje vam prve upadnu u oko. Ako živite sami, češće hodajte goli jer to će definitivno dovesti do seksa. Samo dalje od prozora i znatiželjnih komšija.

4. Nepredvidljivost

Malo izađite iz svoje svakodnevice. Ne morate sad vrištati kako želite seks, iako ni to nije loše, već "peckajte" dragog i navedite ga na maženje. Lupite ga po zadnjici, namignite mu, obucite se zavodljivo, ali opušteno. Krećite se lagano i gledajte ga dugo i duboko. Zaskočiće vas.

5. Razgovor

Ako ništa ne upali, vi i partner i dalje spavate na odvojenim stranama kreveta, pokušajte razgovorom. Iako nije najlakše na svetu staviti upitnik na "seks" može izazvati lošije posledice, možda je to jedino rešenje. Kod nekih parova razgovor o seksu je doveo do uspešnog povratka strasti. Možda ste i vi jedan od tih, zato se opustite i popričajte o svojoj intimi.

Opusteno
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter