Izvor:
20.06.2019 u 12:39
0

BOLE VAS LEĐA, GLAVA, STOMAK? Sve su to znakovi koje nikako ne treba ignorisati!

Svakodnevne obaveze i posao donose nam stres, ali i mnoge oblike psihičkog i fizičkog umora.

Upravo zbog toga je potrebno da obratite pažnju na znakove koji vam ukazuju na to da je vreme da se "isključite", opustite i odmorite.

Kada se suočimo sa velikim stresom, puno posla, letnjim vrućinama i gužvama u gradu, toliko da nam to postane opterećenje, trebalo bi da razmislimo o odmoru.

Ako vas kolege često pitaju da li ste dobro, ali i primećuju da ste pod stresom, nervozni ili razdražljivi, onda je vrlo verovatno da ste prešli granicu umora i da vam je potrebno vreme za opuštanje.

Nagomilavanje grešaka na poslu ili pravljenje istih na mestima na kojima inače ne grešite, nesumnjivo pokazuju kako vam koncentracija nije na nivou na kojem treba da bude.

Obratite pažnju na ono što vam vaše telo govori. Da li vas često bole različiti delovi tela? Leđa, glava, stomak, oči, ruke… Sve to su znakovi koje nikako ne treba ignorisati. Vaše telo vas moli da se opustite i napravite pauzu.

Učestali loši snovi ili nedostatak sna veliki su indikatori stresa.

Ako zbog problema često ne možete da zaspite, ili imate loš san, razmislite o tome da iskoristite svoj godišnji odmor i posetite neku od destinacija koje nude mnoge opuštajuće i zabavne aktivnosti.

Vrlo je verovatno da želite da se izolujete, osamite, isključite društvene mreže i uživate sami sa sobom.

Izvor: B92
Foto: Twitter/MagicusInfo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter