Izvor: Telegraf, happy bsc
07.12.2021 u 17:40
0

DIREKTOR FAJZERA UPOZORAVA: Laka prenosivost omikrona može da dovede do POVEĆANJA MUTACIJA korone

Generalni direktor Fajzera Albert Burla izjavio je danas da veća prenosivost nove, Omikron varijante može dovesti po povećanja broja mutacija korona virusa.

Rani dokazi o prenosivosti ovog virusa su pokazatelj da bi ova varijanta mogla brže da se prenosi, ali i da daje blaže simptome, a Burla je komentarisao pitanje da li ovo određuje putanju pandemije.

– Ne. Nešto što se širi tako brzo znači da će biti u milijardama ljudi, i mogla bi da se pojavi nova mutacija – rekao je Burla danas.

Pod uslovom da se ne pojavi nova varijanta, situacija sa pandemijom bi mogla da se smiri do sledeće godine, dodao je, i prognozirao da bi svet mogao da stavi kovid pod kontrolu do sredine 2022. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter