Izvor: Srbija Danas
03.07.2020 u 12:02
0

NOVA ČETIRI SIMPTOMA KORONA VIRUSA: Pojavljuju se pre temperature i kašlja!

Simptomi korona virusa uključuju temperaturu, kašalj i gubitak mirisa i ukusa, ali možete biti u riziku od infekcije kovidom-19 ako razvijete sledeće znakove u stomaku.

Ukoliko razvijete neke od neprijatnih simptoma u stomaku kao što su proliv i mučnina, trebalo bi da porazgovarate sa lekarom.

OVO MORATE ZNATI

PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA U BEOGRADU Ovo morate da poštujete

NISU SVE GRANICE EU OTVORENE ZA SRBE Pogledajte koje zemlje su i dalje ZA NAS ZAKLJUČANE!

OBAVEŠTAJNA SLUŽBA BIH UDARILA NA SRBIJU Pokušavaju da podmetnu priču o ruskoj destabilizaciji regiona

Šarčević: STUDENTI OSTAJU U DOMOVIMA!

Proliv, mučinina, povraćanje i gubitak apetita mogu da budu upozoravajući znakovi korona virusa – tvrdi specijalista zaraznih bolesti iz Britanije dr Vilijam Maršal.

Ovi simptomi ne moraju da traju dugo, ali mogu da budu znak infekcije. Gastrointestinalni simptomi se obično razvijaju pre karakteristične temperature kašlja.

Sa klinike Mayo ističu da Covid-19 može da izazove široki spektar simptoma.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

PREVARA VEKA! Hrvatska otela SRBIMA 23 MILIJARDE EVRA!

Kon: Srbija u nedelji maksimuma, od sledeće nedelje smanjenje novoobolelih

KRUŠEVAC NOĆAS POGODILA OLUJA Provala oblaka i orkanski vetar! (VIDEO)

ČEDA JOVANOVIĆ prebačen na INFEKTIVNU, u lošem je stanju!

– Može da izazove gastrointestinalne simptome uključujući gubitak apetita, mučninu, povraćanje i dijareju. Ovi simptomi mogu da traju samo jedan dan i obično se dešavaju pre groznice i respiratornih simptoma – ističu doktori iz Britanije.

– Simptomi kovida-19 mogu se pojaviti dva do 14 dana nakon izloženosti virusu i mogu da budu u rasponu od blage do teže kliničke slike – dodali su.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter