Izvor:
02.10.2017 u 15:04
0

OVA VOĆKA EFIKASNO UBIJA ĆELIJE RAKA PANKREASA: Uzimajte je redovno i uverićete se u njeno dejstvo!

Stručnjaci su naveli da ima odlična svojstva i kada je u pitanju borba protiv dijabetesa.

Dr Frenk Šalenberger, doktor iz Nevade, kaže da kada se govori o borbi protiv raka, on će uvek biti više za prirodne supstance koje sprečavaju rast kancerogenih ćelija. On je sproveo razne studije i rezvetarol, zeleni čaj i antioksidativni suplementi su samo neka od njegovih otkrića.

Ne tako davno je doktor pronašao i voće za koje je dokazano da je efikasno pri ubijanju ćelija raka pankreasa. To voće se naziva "gorka dinja" i često se koristi u Okinavi, u Japanu. Istraživači su objasnili da je sok od gorke dinje zapravo oštetio dve linije kancerogenih ćelijaza 90% i ubio preostale dve linije za 98%. Složićete se da su ove studije dokazale da gorka dinja ubija ćelije raka na tanjiru. Pitanje je: Da li će funkcionisati kod životinja? Da li će izlečiti ljude?

Istraživači sa Univerziteta u Koloradu su testirali efekat gorke dinje na miševima i rezultati su pokazali neverovatno smanjenje tumora na pankreasu za 64%. Pritom, nije bilo nikakvih nuspojava. Oni su koristili dozu koja je jednaka 6 grama praha za prosečnog čoveka.Studije su takođe pokazale da gorka dinja pomaže i kod dijabetesa. Gorka dinja poboljšava bilo kakav problem sa metabolizmom usled njenog dobrog efekta na glukozni metabolizam.

Naravo, ukoliko vam je dijagnostikovan karcinom ili dijabetes, obavezno se konsultujte sa lekarom o uključivanju tretmana gorkom dinjom u svoju regularnu terapiju, kako biste imali najveći uspeh u borbi protiv bolesti.

Kurir/stil.rs
Foto:Wikipedia/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter