Izvor: happybsc
10.02.2021 u 09:59
0

POBEDILA KORONU! Najstarija stanovnica Evrope preživela pakao smrtonosnog virusa

Najstarija stanovnica Evrope prebolovala je koronavirus i to nekoliko dana pre 117. rođendana. Reč je o časnoj sestri Francuskinji Luci Randon.

NAJVAŽNIJE DANAS

U TOKU POTERA ZA TROJICOM NAPADAČA: Izrešetana kuća u pucnjavi na Avali!

NIJE BILO LAKO: Novak u 3. kolu Australijen opena, Amerikanac preznojio šampiona (VIDEO)

GRADONAČELNIK BEOGRADA u „Dobro jutro Srbijo“: Linijski park će biti ATRAKCIJA, to je model Njujorka i Moskve

VREMENSKI ROLERKOSTER: Spremite se, još danas toplo, a od sutra PONOVO ZIMA!

POLITIKA IZBACILA „DARU“: Ovo je sramota, sada i zvanično – srpski film NIJE NOMINOVAN za Oskara!

Vernici i crkva se danas slave Prepodobnog Jefrema Sirina: Pročitajte ovu MOLITVU

Ona je 1944. godine prihvatila ime sestra Andre, a 16. januara je testiranjem utvrđeno da je pozitivna na koronavirus. Međutim, nije imala simptome. Medijima je izjavila da uopšte nije shvatila da ima koronavirus. Bila je izolovana od drugih korisnika u domu penzionera u Tulonu, na jugu Francuske. Smatra se da se u potpunosti oporavila. Slepa je i kreće se invalidskim kolicima. U četvrtak, 11. februara, proslaviće 117. rođendan. Proslava će biti u prisustvu manjeg broja ljudi nego što je to do sada bio slučaj.

David Tavela, portparol doma „Sveta Katarina“, istakao je da je sestra Andre veoma srećna. Kako je kazao, nije ga pitala za zdravlje, već za navike – da li će morati da promeniti raspored obroka i spavanja. Naglasio je da nije pokazala strah od zaraze i da je bila zabrinuta zbog drugih korisnika u domu.

PROČITAJTE JOŠ

Danas stiže još pola miliona kineskih vakcina

DANAS počinje isplata UVEĆANIH PENZIJA

OGROMNA CIFRA: Španija premašila više od tri miliona obolelih od korone

Sestra Andre je rođena 1904. godine. Najstarija je stanovnica Evrope i druga najstarija stanovnica na svetu, prema podacima Istraživačke grupe za gerontologiju (GRG).

Upitana da li se boji zaraze, odgovorila je da se ne boji, jer se ne boji smrti. Poručila je da je srećna što je s ljudima, ali da bi volela da bude negde drugde, s bratom, dedom i bakom, prenosi BBC.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter