Izvor:
30.09.2017 u 20:29
0

REDOVNO JE VEŽBALA ALI STOMAK JOJ JE BIO SVE VEĆI: Onda je otišla kod doktora i otkrila strašnu istinu!

Sara nikako nije mogla da razume zašto joj je stomak iz dana u dan veći. Redovno je išla u teretanu, vodila računa o ishrani, i telo je na to reagovalo dobro svuda – osim u predelu stomaka.

U jednom trenutku Sara Apton (29) zaključila je da mora da ima intoleranciju pa je izbacila iz ishrane hleb i mlečne proizvode. Međutim, ni to nije dalo nikakve rezultate. Jednom prilikom, trener iz teretane pitao ju je da li je to trudna. I tada je shvatila da mora da vidi sa lekarom o čemu se radi.

Čim je pregledana, lekari su shvatili koliko je stanje zapravo opasno. Prvo joj ustanovili cistu na jajniku široku čak 30 centimetara, koja je pukla, i lekari su je odveli na hitnu operaciju koja je trajala tri sata i uz pomoć koje su je oslobodili ciste koja je pored širine od 30 cm imala težinu od devet kilograma.

Sada je slobodna, a od ciste joj je ostao ogroman ožiljak koji se proteže od pupka do bešike.

– Lekari su mi rekli da teško da ću moći da rađam nakon što sam izgubila levi jajnik, ali svakako nisam planirala decu. Važno mi je samo da je ova noćna mora okončana – zaključuje Sara.

Izvor: real-fix.com
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter