Izvor: ONA.RS
11.09.2023 u 12:53
0

DRAGOCENI SAVETI: 5 trikova za lepotu bez šminke, koje bi svaka dama trebalo da zna

Svaka žena teži da izgleda najlepše što može, ide na razne tretmane i kupuje najskuplju šminku. Ipak, postoji način da izgledate lepo i bez mejkapa.

Ovo su neki od saveta kako da napravite svoj ritual i trikovi koji će vam pomoći da se osećate lepše. Ali, upamtite lepota je u vama.

1. Sredite obrve

One su jedna od najzanimljivijih karakteristika lica i prosto se ističu kada nemate šminku. Preporuka je da ih redovno farbate, kao i trepavice ukoliko već niste blagosloveni da imaju jaku boju, a ujedno i da ih lepo oblikujete, piše „beautifiskin.com“.

To možete da uradite i same kod kuće ili da odete u salon gde ćete dobiti profesionalnu pomoć.

2. Negujte kožu

Iako ovo već i vrapci na grani znaju, jako je važan savet koji svaka dama treba da usvoji. Vodite računa o svojoj koži! Verujte, osećaćete se mnogo lepše kada znate da vam je koža hidrirana i u dobrom stanju.

Birajte kako ćete je održavati, da li su to serumi, pilinzi, unošenje više tečnosti ili slično, to je na vama.

NE MORATE IĆI U SALON: Kosu možete oporaviti od kuće, sve što vam treba je ovaj sastojak

3. Frizura tip-top

Priznaćete da kada žena ima sređenu frizuru automatski se oseća bolje i popravlja joj se raspoloženje.

To su nekad sređene i oblikovane kovrdže, a nekada, što da ne, i pletenice. Ili samo sveže ofarbana kosa.

4. Predivne usne

Usne ćete lako održavati hidrirane sa dobrim balzamom, a biće i super meke bez velikog napora. Osim toga, možete raditi i piling ali je savet da u njemu ne preterujete.

Piling je najlakše uraditi sa četkicom za zube. Umočite je u ulje, bilo koje po važem izboru, i nežno četkicom obrišite mrtvu kožu sa usana. Biće vam zahvalne.

5. Osmeh ključna stvar

Ono što čini svaku damu lepšom jeste osmeh i generalno nasmejanost. Kada god možete blago se nasmejte, ali nije na odmet i da pustite glas i od srca se nasmejete.

To što ste nasmejani i raspoloženi, samo će vas dodatno učiniti lepšim u očima drugih. Naravno, ne treba da se smejete kao blesavi, ali šarmantni osmeh u određenim situacijama ne može da škodi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter