Izvor: merie clarre
21.11.2023 u 11:56
0

SVE VREME PRAVIMO KARDINALNU GREŠKU: Kako se i koliko često pere brushalter

Kako se i koliko često pere brushalter? Sve vreme pravimo kardinalnu grešku

Koliko često se pere brushalter  i na koji način? Da bi dobio odgovore, Glamour je zatražio pomoć popularne kompanije za maloprodaju donjeg veša Pour Moi.

U anketi o ličnoj higijeni koju su sproveli Mashable i SurveiMonkei, u proseku 35% žena u Ujedinjenom Kraljevstvu priznalo je da je nosilo grudnjak najmanje pet puta pre nego što ga operu.

OVO NIJE REALNO: Veću zadnjicu od ove niste videli (FOTO, VIDEO)

Iako je ispravno da ne perete često , jer to može oštetiti elastičnost grudnjaka, što je ključno za pravilnu podršku, tehnolog za donje rublje Pour Moi, Luis Siciliano, savetuje da ih perete na svaka dva do tri nošenja.

Međutim, Luis je naglasila da ciklus pranja zavisi od toga šta ste radili dok ste nosili grudnjak.

– Kada je u pitanju normalna upotreba, svaka dva do tri nošenja je u redu. Očigledno, to nije slučaj ako se radi o sportskom grudnjaku koji nosite u teretani ili ako je vreo letnji dan. Ako se posebno znojite, trebalo bi da operete grudnjak svaki put kada ga nosite, objašnjava ona.

Pranje na ruke je najbolji način da vaši grudnjaci budu čisti. Savetuje se da lavabo napunite hladnom vodom i dodate nekoliko kapi tečnog deterdženta za ručno pranje ili bilo kog drugog blagog deterdženta.

Stavite grudnjake sa kopčama u vodu, zavrtite ih u vodi i potopite ih deset minuta pre nego što ih nežno trljate po pazuhu i zadnjim trakama.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter