Izvor: BSC Happy/žena.blic
02.12.2023 u 18:36
0

SVI SE KUNU U NJEGA: Da li je ovo najbolj trik za šminkanje?

Ako pitate internet koji je najbolji mejkap trik ikada, broj pregleda i pozitivnih reakcija kaže jedno - to je caka sa braon karminom u glavnoj ulozi. Ovaj trik za šminkanje podelila je influnserka Eli Luna još pre nekoliko meseci, ali njegova popularnost ne jenjava.

Rafovi drogerija su krcati najrazličitijim proizvodima, pa često zaboravimo na moć koju ima jednostavna rutina šminkanja. A Eli Luna nam je pokazala kako samo jedan bjuti proizvod može da napravi čudo na našem licu, pa čak i ako niste profi šminker.

Sve što vam treba jeste dobro pigmentovan braon ruž za usta koji se nanosi na ciljane tačke na licu. „Višestruko koristan proizvod – za usne, obraze i oči“, kaže ova influenserka i pokazuje kako se radi sa braon karminom.

Nanesite malo karmina na gornje i donje kapke, a potom ga izblendajte četkicom za smokey eye efekat. Zatim povucite liniju karminom ispod jagodice sa obe strane i izblendajte je blenderom ili četkom kako biste dobili blage konture. Na kraju, karmin nanesite na usne, čemu ovaj proizvod inicijalno i služi.

Dovoljno je da dodate malo maskare i olovku za obrve i bićete kompletno našminkate za doslovce dva minuta, a efekat će biti veoma dobar. Imajte na umu da nijansu braon karmina treba da izaberete u skladu sa bojom vašeg tena.

Ovaj trik se uklapa i u trenutno vrlo popularan trend šminkanja, takozvani latte mejkap koji je dobio ime po boji kafe koja ga je i inspirisala.

@ehlieluna Multiuse makeup, lip, cheek and eye. I work with Sephora but this is not at all a required or expected post. I just genuinely LOVE their cream lip stains. #multiuseproducts #multiusemakeup #creamlipstainsephora ♬ Next Lifetime – Instrumental – Erykah Badu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter