Izvor: Happytv.rs/24sedam.rs
02.11.2023 u 19:48
0

BURMA OTKRIVA POL DETETA: Saznajte da li ćete roditi dečaka ili devojčicu

Ako verujete bapskim pričama, zabavite se i pogledajte da li ćete dečju sobu krečiti u plavo ili roze...

Kada žena ostane u drugom stanju, ne prestaje da misli o polu deteta. Dečak ili devojčica, nije mala stvar. Iako postoji izreka „samo da je živo i zdravo“, očevi vole kada dobiju sina naslednika, koga će voditi na utakmice i pecanje, dok majke priželjkuju devojčice kojima će vezivati kikice i voditi ih na balet.

Postoje zanimljivi, narodski načini za otkrivanje pola deteta, kojima možete da se zabavite barem do petog meseca, jer će posle toga ultrazvuk razrešiti nedoumicu.

OBRATITE PAŽNJU: Ovaj lek uzimate redovno a može ugroziti vašu bebu!

Mučnina šalje znak

Ako tokom prva tri meseca ili duže imate mučninu ujutru, to je znak da ćete dobiti devojčicu. U suprotnom će biti dečak. Kada budete išli na pregled, pitajte lekara da vam kaže brzinu srčanog rada bebe. Više od 140 otkucaja po minutu označava srce devojčice, a manje – dečaka. Ako ne možete da odolite slatkišima, neki će vam reći da čekate devojčicu. Nasuprot tome, ako vam se jede nešto slano ili kiselo, dobićete dečaka. Legenda kaže da su Maje pogađale bebin pol sabirajući godinu kada je beba začeta s godinama majke. Ako su obe parne ili neparne, stiže žensko dete. Ako je jedna parna, a druga neparna, biće muško.

Oblik stomaka

Ako nosite visoko, rodićete devojčicu, spušten stomak govori da je u pitanju dečak. Međutim, šta ako stomak nije ni previše visoko ni previše nisko? Onda pogledajte njegov oblik. Okrugao, zaobljen stomačić znači da nosite dečaka, dok širenje celog tela ukazuje na devojčicu. Ako ne možete da se odbranite od bubuljica, znajte da čekate žensko dete. Kažu da devojčice tako kradu lepotu od majke, otud te iritantne tačkice.

Odgovor na večito pitanje: KOJA JE TAJNA USPEŠNOG BRAKA?

Test sa burmom

Stotinama godina unazad, buduće mame su se oslanjale na oprobane metode pogađanja bebinog pola. Iako su stare bapske priče daleko od pouzdanih, probajte da vežite burmu za konac. Lezite, a konac držite iznad stomaka. Ako se prsten zaljulja kružno, onda ćete roditi devojčicu, a ako se pomera kao klatno, napred-nazad, znači da nosite dečaka. Nije naučno dokazano i nije pouzdano, ali može da bude zabavno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter