Izvor: INFORMER.RS
14.09.2023 u 14:31
0

FOTOGRAF VENČANJA OTKRIVA: Sigurna 3 znaka da brak neće trajati! (VIDEO)

Profesionalni forograf na venčanjima Šajla Herington, otkrila je tri glavna znaka da brak neće potrajati.

Svi volimo svadbe i nove brakove i ne mislimo na brak kao instituciju, već kao priliku za zabavu, žurke, ples, druženje sa ljudima i, obično, dobru hranu. Ceremonija i prijem su, međutim posvećeni ljudima koji se venčavaju, jer njihov zajednički život počinje tog dana.

Ako zastanemo na minut i posmatramo ponašanje bračnog para, shvatićemo da li će njihova veza trajati.

ŠTA JE FABING? Zbog njega propadaju savremeni brakovi i veze

Tako barem tvrdi profesionalna fotografkinja venčanja i korisnica TikToka Šajla Herington, koja je otkrila znakove da brak neće potrajati.

Šejla je navela da je, nakon petnaestogodišnje karijere otkrila  da postoje 3 takva znaka.

1. Nema dovoljno fotografija sa partnerom

Prvi veliki znak je kada par, pored tipičnih fotografija, snime više fotografija sa svojom porodicom ili prijateljima.

Meni je to jasno. Sigurno ćete se fotografisati sa svojom majkom i ocem ili braćom i sestrama i svojim voljenim rođacima, ali je sumnjivo ako partner nedostaje na više od tri fotografije – rekla je Šejla.

2. Ponašanje prijatelja

Još jedan važan znak je ponašanje kuma i prijatelja mladoženje i neveste. Ako izbegavaju da pričaju o partneru svog prijatelja ili se čini da ga ignorišu, verovatno nemaju najbolji odnos sa njom ili njim.

To je tipičan znak da ne vole partnera svog prijatelja i razvod je možda bliži nego što svi misle -kaže Šejla.

3. Par ne provodi vreme zajedno na venčanju

Na kraju, ali ne i najmanje važno – par provodi više vremena sa svojim prijateljima nego sa supružnikom tokom zabave nakon venčanja.

Video fotografkinje je postao viralan na popularnoj platformi, a mnogi korisnici su se složili sa njenim primedbama i otkrili još nekoliko znakova.

„Muž uopšte nije bio pored mene, a kum me nije ni pozdravio“, napisala je jedna Tik Tok korisnica, dok je druga primetila: „Moj muž je prvu bračnu noć proveo sa bratom, a ne sa mnom“.

@shaylamherrington Do you think this holds some truth? #bride #bridetobe #weddingphotographer #couple #engaged #videographer #weddings ♬ original sound – Shayla Herrington

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter