Izvor: zenskimagazin.rs
11.07.2022 u 10:04
0

Jednostavni trikovi kako da dostignete i zadržite sreću u braku!

Pronaći sreću u braku ponekad zaista može da bude pretežak izazov.

Daleko od toga da niste srećni što ste kraj osobe koju volite najviše na svetu, ali vrlo lako se može dogoditi da izgubite iz vida tu privileguju pod teretom svakodnevnih obaveza i problema. Odnosi u braku mogu postati prilično „ustajali“ ako niste dovoljno pažljivi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Niko ne želi da mu dan za danom kraj voljene osobe protiče osrednje i tmurno, zbog čega je važno da znate kako da dostignete i zadržite sreću u braku. Nisu vam potrebna velika dela i objave ljubavi koje će čuti ceo svet, već mali trikovi koji prave razliku. 

SIMBOLIŠE NEUSTRAŠIVOG BORCA I NESALOMIVU JAČINU: Ovo prelepo žensko ime je najpopularnije u našoj zemlji!

UVEK IMAJTE NA UMU DA ĆE ONO NA ŠTA SE FOKUSIRATE RASTI

Ovo je važan korak ka sreći u braku. Baš kao što je cveću potrebno da ga zalivate da bi raslo, tako je i vašem braku neophodan isti tretman. Ako se fokusirate samo na negativne aspekte vašeg partnera i braka, oni će postati još veći. Suprotno tome, ako odaberete da svoju pažnju usmerite na dobre stvari, one će rasti. Sve što je potrebno jeste da vaše misli budu pozitivne.

POBRINITE SE DA IMATE REALNA OČEKIVANJA

Mnogo puta se dešava da pred voljenu osobu postavimo očekivanja koja je praktično nemoguće ispuniti. Dobro bi bilo da se s vremena na vreme prisetite da je vaš suprug samo čovek, kao i da će poput vas nekad biti previše umoran, mrzovoljan i nestrpljiv. Svi imamo svoje loše dane i svoja ograničenja. Ako ne očekujete od njega nadljudske sposobnosti, poštedećete sebe nepotrebne patnje.

NEMOJTE DA PREVIDITE DA: VOLITE SEBE

Ako iskreno i svim srcem volite sebe, to će vas učiniti znatno srećnijom osobom. Šta to uopšte znači: voleti sebe? Znači ponašati se prema sebi kao što biste da je dete u pitanju. Oprostite sebi greške koje napravite i popustite malo u očekivanjima koja od sebe imate. Radite ono u čemu uživate samo zato što vas to čini srećnom. Kada vaš suprug vidi koliko ljubavi ulažete u nešto, koliko ste optimistični, kako izbegavate samokritike i trudite se da napredujte, on će pratiti vaš trag.

PRAKTIKUJTE LJUBAZNOST NA SVAKOM KORAKU

Verovali ili ne, ali ljubaznost je magična. Ona predstavlja ključ koji može da otvori sva vrata. Ljubaznost može napraviti veliku razliku u odnosima koji vladaju u vašem braku. Ono što bi trebalo da imate na umu je da se svi naši potezi u braku odbijaju poput bumeranga od nas. Ako ste dobri prema svom suprugu i tretirate ga s ljubaznošću, on će vam uzvratiti istom merom.

OBAVEZNO ODREDITE VREME ZA DRUŽENJE SA DRUGIM LJUDIMA

Hmm, mogli biste se zapitati, kako vam vreme odvojeno od supruga može pomoći da budete srećniji u braku? Jednostavno zapravo. Kada izađete sa prijateljicama na kafu i napunite baterije, bićete mnogo raspoloženiji i imaćete više tema za razgovor sa svojim suprugom. S druge strane, kada on provede vreme sa svojim prijateljima, mnogo će mu biti draži vaši zagrljaji i znaće više da ceni svoj brak, posebno ako dobije priliku da ga uporedi sa momačkim životom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter