Izvor:
30.09.2017 u 23:59
0

RAZMISLITE: 7 razloga zbog kojih bi trebalo da imate više dece!

Taman ste završile sa jednim krugom jutarnjih mučnina, nadimanjem i oticanjem nogu, a već biste u drugu rundu.

Neretko se žene koje su rodile odlučuju da se opet upuste u avanturu zvana "trudnoća", ali ima i onih koje o tome razmišljaju godinama nakon prve trudnoće.

Ali, s vremenom se želja za još jednim detetom polako javi. Predstavljamo vam 7 razloga zašto biste trebali da imate još dece.

1. Ne samo da će vaše starije dete imati prijatelja za igru, imaće i nekoga s kim će vežbati i svađanje i na taj način će razvijati sposobnost komunikacije i nauči će da se bori za sebe.

2. Starija deca će obožavati zajedničke momente, bilo da se radi o igranju u dvorištu ili gledanju televitije. Više neće biti usamljena.

3. Starije dete će pored mlađeg naučiti i neke osnovne stvari, kao što je na primer matematika jer mora da vodi računa o svom mlađem rođaku i računa svako malo po nešto.

4. Zajedničke aktivnosti učiće ih da rade neke stvari zejedno i na taj način će razvijati timski duh.

5. Svet može da bude okrutno mesto, ali nije toliko loše ukoliko imate nekog svog na koga možete da se oslonite.

6. Deca će tako lakše da razviajju smisao za humor jer će kroz igru i druženje razvijati sposobnost da zbijaju šale.

7. Možda će se svađati i govoriti jedno drugom da se mrze, ali ne postoji veza jača od rodbinske i porodične. Deca će biti vezana za ceo život na specifičan način.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Twitter/MagicDent_Bg

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter