Izvor:
29.09.2017 u 02:27
0

SPREČITE RAZVOJ KANCERA: Čaj koji sprečava rak i preranu smrt!

Istraživanja pokazuju da čaj od ove biljke usporava razvoj tumora i sprečava stvaranje malignih ćelija.

Matcha je čuveni zeleni prah koji se pravi od celog lista zelenog čaja i odavno je poznat u japanskoj tradiciji. Ovaj prah je bogat antioksidantima i polifenolom više nego zeleni čaj, što ga čini glavnim borcem protiv raka.

Visok nivo antioksidanata stvara nove krvne sudove koje usporavaju razvoj tumora i pomažu da se u jetri razviju enzimi za eliminisanje toksina iz tela. Takođe, bolje će vas razbuditi od kafe, a nova istraživanja potvrđuju da smanjuje rizik od dijabetesa tipa 2. U vruću, ali ne provrelu vodu sipajte 2 grama matcha praha i mešajte dok ne zapeni. Nemojte da pijete više od 2 šolje na dan.

Kurir
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter