Izvor:
01.04.2017 u 12:40
0

ZA OVAKAV ŠOK NISU BILI SPREMNI: Majka 3 dečaka ostavila porodicu bez teksta! (VIDEO)

Slavlja na kojima se otkriva pol deteta su sve češći događaji među parovima i budućim roditeljima. Ali, ovo otkriće je bilo najveće iznenađenje za sve!

Ono što je ova fotografkinja zabeležila je zaista najneobičnije od svega do sada viđenog. Ovaj par je već imao troje dece i kada su saznali da očekuju devojčicu, želeli su to porodici da otkriju na najzanimljiviji način ikad. Svima su rekli da očekuju još jednog dečaka.

Naime, u porodici majke su uglavnom devojčice, zato je i baka želela da ima bar jednu unuku. A upravo njena reakcija na ono što ju je dočekalo u bolnici je bila zadivljujuća. Sa dosta smeha, radosti, sreće i veselja su dočekali devojčicu Oukli.

Soba je bila ispunjena tolikom srećom kada su svi saznali da ih je majka sve vreme "lagala". U nastavku pogledajte kako su braća dočekali svoju sestricu i kako provode vreme zajedno. Jasno je da je njihova kuća ispunjena grajom i veseljem otkako su dočekali novog člana.

Izvor: Virealno.com
Foto: YouTube Printscreen/Aubrey Howell

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter