Izvor: BSC happy portal
29.12.2023 u 08:29
0

SAVRŠEN SLATKIŠ ZA PRAZNIKE: Domaća MAKOVNJAČA po receptu Slavice Rokvić

Slavica Rokvić na svom Instagram profilu često deli odlične recepte koje mogu isprobati i manje iskusne domaćice.

MARINKO BI BIO PONOSAN! Nikola Rokvić ispunio obećanje, uradio VELIKU stvar za pokojnog oca, oduševio sve

Slavica Rokvićudovica pevača Marinka Rokvića i mama Nikole i Marka Rokvića, živi jedan zdrav život, posvećen unucima, domaćinstvu, nezi, putovanju… Ona neretko na društvenim mrežama deli divne savete i trudi se da osnažuje i motiviše žene, a sudeći po komentarima, deluje se da u tome i te kako uspeva.

Gospođa Slavica deli i divne recepte iz svoje kuhinje, a mnoge domaćice ih rado isprobavaju, s obzirom na to da su svi prilično jednostavni i rezultat bude besprekoran.

Ona je jednom prilikom podelila recept za makovnjaču, a reč je o višedecenijskom receptu. Tom prilikom je napravila izmenu u recepturi i stavila bezglutensko brašno, pa je otkrila da se ne spremna identično kao s običnim pšeničnim brašnom, te je napisala recept za koji se koristi upravo meko pšenično brašno. Ipak, dala je i savet kako napraviti ovaj recept i sa bezglutenskim brašnom.

Slavica Rokvić na svom Instagram profilu često deli odlične recepte koje mogu isprobati i manje iskusne domaćice.

— Htela sam zdraviju varijantu makovnjače i dobila prelep kolač. Kao u životu. Krenemo iz dobre namere, okolnosti nam promene kurs plovidbe zbog iznenadnih talasa na mirnom moru. Uvek mora da nam bude na pameti kada nam život podari kiseo limun da od njega napravimo najbolju limunadu. Evo recepta prave makovnjače koju jako dugo pravim sa mekim pšeničnim brašnom — napisala je Slavica i podelila recept:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter