Izvor: Alo
22.04.2024 u 13:47
0

ZBOG OVOG NAPITKA IZGLEDA OVAKO: Viktorija Bekam nam otkrila tajne njene vitke linije

Pre neki dan je proslavila 50. rođendan, a poznata pevačica i dizajnerka i dalje izgleda savršeno.

Viktorija Bekam proslavila je jubilarni 50. rođendan, a ima istu vitku liniju kao i kada je imala 25 godina. Ali vodi računa o tome šta pije i jede. Otkrila je da prati nekoliko koraka koji joj pomažu da održava lep izgled, a sada možete i vi to da radite.

Ujutru popije jabukovo sirće

Jabukovo sirće je poznati napitak za održavanje vitke linije i dobrog zdravlja, a najbolje je da se pije ujutru, na prazan želudac. To zna i Viktorija koja stavi 2-3 kašike ovog sirćeta u čašu vode i popije čim ustane. Kaže da tako na prirodan način postiže ravnotežu nivoa šećera u krvi, poboljšava varenje i jača imunitet.

U podne pije zeleni smuti

Posle nekog vremena, Viktorija popije smuti od zelenog povrća, kao što su spanać, brokoli, krastavac, avokado, uz dodatke celera, đumbira, limuna, jabuke… Svi ovi sastojci napitak čine odličnim antioksidantom koji jača imunitet i obezbeđuje telu potrebna vlakna, vitamine i minerale.

OVO JE SUPER POSNA SALATA: Evo jednog recepta za pravi mediteranski obrok

Redovno vežba

Viktorija ima ličnog trenera s kojim vežba čak pet puta nedeljno. Njen trening sastavljen je od vežbi izdržljivosti i kardiovaskularnih vežbi koje daju vitko telo s definisanim mišićima. Ako vam je previše pet dana u nedelji, dovoljno je da vežbate tri puta nedeljno, a ostalim danima pređite 12.000 koraka.

Uveče još jedan napitak

Dan završava napitkom koji uključuje svež đumbir, limun, crni biber i kurkumu. Ova kombinacija joj daje energiju i štiti od sezonskih prehlada i bolesti.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter