Izvor:
14.12.2016 u 01:32
0

Koleginice će odlepiti: Svetski poznat kompozitor došao u Beograd zbog ove pevačice! (foto)

Grčki kompozitor Fivos, koji je stekao svetsku slavu, došao je prvi put u Beograd, i to zbog Milice Pavlović.

Naime, Fivos je uradio kompozicije i nekih od najvećih hitova na našoj estradi jer su neke njegove pesme koje su prvobitno izašle na grčkom tržištu, kasnije obradili srpski izvođači. Među njima su pesme koje su otpevali Svetlana Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Jelena Karleuša i mnogi drugi.

Fivos je za Milicu uradio potpuno novu pesmu, za koju je tekst napisala Marina Tucaković. Neki koji su čuli pesmu sigurni su da će ova numera biti hit.

Inače, Milica za nekoliko dana će predstaviti album koji nosi naziv "Boginja", a za svaku pesmu ova pevačica je uradila i spot.

Puls onlone
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter