Izvor:
12.04.2017 u 21:28
0

Slaviša Jokanović neće u Vest Hem: U PREMIJER LIGU SAMO SA FULAMOM!

Zbog loših partija mnogi vide Bilićev kraj u Vest Hemu, bez obzira šta ekipa bude uradila do kraja sezone.

Povodom spekulacija da bi Jokanović mogao da napusti Fulam i preseli se u drugi kraj Londona, novinari su pred gostovanje Norič sitiju pitali srpskog trenera za mišljenje.

– Produžio sam ugovor sa Fulamom i apsolutno sam posvećen rezultatima kluba. Zadovoljan sam klubom u kojem radim i verujem da ćemo do kraja sezone uspeti da nađemo mesto među prvih šest ekipa i kroz plej-of se 'pobijemo' za Premijer ligu – rekao je Jokanović i naglasio:

– Želim da u Premijer ligi budem menadžer Fulama.

Jokanović je u sezoni 2014/2015 vodio Votford i s njim uspeo da obezbedi prelazak u Premijer ligu, ali je odmah po završetku sezone napustio klub.

mondo.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter