Izvor:
08.05.2017 u 15:22
0

OGLASIO SE MATIJAŽ KEK O PREUZIMANJU ZVEZDE: Navijači Rijeke u nedoumici!

Trener fudbalera Rijeke Matjaž Kek oglasio se povodom mogućnosti da ovog leta preuzme Crvenu Zvezdu.

Slovenački stručnjak i nekadašnji selektor ove zemlje, koji je u prethodnom periodu preporodio Rijeku, uveo je u Ligu Evrope dva puta i sada je vodi ka tituli, oglasio se kao gost emisije “Pod stijenama Kantride” na radiju Rijeka.

– Svi koji me znaju, znaju kakav je moj komentar, nema ga. Činjenica je da imam ugovor do 15. juna i dogovor sam davno postigao. Moja želja je da živim i radim u ovom kraju. Pre 15. 6. ne bih sebi dozvolio da vodim pregovore i razgovore, to je do mog karaktera, štaba, igrača i posebno do navijača. Što se tiče ostalog, nama je važno da zadržimo mir zbog igrališta, i da ne dozvolimo negativnu energiju sa strane. Zato je to sa moje strane jedini komentar i jedino što ću reći.

Kada je voditelj poručio da mu se ne sviđa deo sa 15. junom, Kek se još jednom oglasio.

Dok god imam ugovor i dogovor, nisam taj čovek koji će sam sebi raditi reklamu u novinama. Živim samo od rada i od toga što dajem sve od sebe.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter