Izvor:
30.07.2017 u 18:08
0

UTAKMICA TEŠKA MILIJARDU EVRA!

Prvi "El klasiko" izvan teritorije Španije još od 1982. izazvao je neverovatnu pažnju i što je za organizatore daleko važnije – ogromnu zaradu. Prema nekim procenama, ugošćavanje najvećih zvezda evropskog i svetskog fudbala trebalo bi da donose ukupnu zaradu od preko milijardu evra!

Najjevtinije ulaznice za mesto na "Hard rok" stadionu za utakmicu koja je igrana tokom prošle noći koštale su 400 dolara. Na stadionu kapaciteta 65.326 mesta nalazi se 20 privatnih loža, a dve od njih rezervisale su NBA zvezde Karmelo Entoni i Lebron Džejms po cenama od 60 do 80 hiljada dolara.

Jedan navijač Barselone se požalio radiju "Kadena ser" da je za regularnu ulaznicu morao da izdvoji čak 2.117 dolara, a hotelijeri u Majamiju su interesovanje gostiju ocenili mnogo većim nego kada se u ovom gradu održavao Superboul.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter