Izvor:
06.01.2017 u 21:52
0

Sektor za vanredne situacije: Intervenisali smo dvadesetak puta, evakuisane 22 osobe, situacija i dalje kritična!

Sektor za vanredne situacije danas je na jugu Srbije intervenisao dvadesetak puta, a 22 osobe su evakuisane i spasene, izjavio je danas načelnik tog Sektora Predrag Marić.

– Ovde će biti upućene dodatne snage iz Sektora zavanredne situacije. Žandarmedija je već tu i Vojska Srbije je potpuno mobilisana, sve svoje snage, mehanizaciju i ljdustvo je stavila na raspolaganje – rekao je Marić novinarima kod motela "Nais".

Kako je dodao, situacija će se pratiti i tokom noći i narednih dana.

– Jug Srbije je pod velikim snežnim nanosima, imali smo danas 20-ak intervencija, 22 osobe su evakuisane i spasene – rekao je Marić.

Marić je rekao da sneg i dalje pada na teritoriji Prokuplja, Pirota, Vranja i Surdulice i apelovao na sve da bez preke potrebe ne kreću na put i da, ukoliko već moraju, korsite zimske gume i ostalu zimsku opremu.

Marić je naveo i da je obustavljen teretni saobraćaj, dok se putnički odvija, ali veoma otežano i nema više čepova kojih je bilo pre podne, dodao je Marić.

Tanjug
Foto: twitter.com/citizen_queen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter