Izvor:
07.08.2017 u 18:04
0

MUP PODNEO KRIVIČNU PRIJAVU ZBOG POŽARA NA ADI HUJI: Četiri osobe osumnjičene za teško delo!

Osumnjičeni se terete da su nestručno gasili požar i da o njegovom izbijanju nisu blagovremeno obavestili Vatrogasnu brigadu.

MUP je podneo krivičnu prijavu protiv četiri osobe osumnjičene da su prilikom požara 19. jula u Fabrici hartije na Adi Huji, počinile krivična dela teško delo protiv opšte sigurnosti i izazivanje opšte opasnosti.

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva, krivična prijava podneta je protiv troje zaposlenih u preduzeću "Fabrika hartije Beograd" i radnika preduzeća "Avala star".

Osumnjičeni se terete da su nestručno gasili požar i da o njegovom izbijanju nisu blagovremeno obavestili Vatrogasnu brigadu.

U požaru u Fabrici hartije u julu ove godine povređeno je šest pripadnika Sektora za vanredne situacije i dvoje zaposlenih u preduzeću "Avala star".

Od posledica povreda preminuli su jedan vatrogasac i radnik firme "Avala star".

Telegraf
Foto: Twitter/Vuk_Markovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter