Izvor:
05.01.2018 u 00:19
0

UHAPŠEN MUŠKARAC: Podmetnuo požar u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji!

Zbog izvršenja krivičnog dela protiv opšte sigurnosti, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kragujevcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su N. G. (36) iz Kragujevca, osumnjičenog da je noćas oko dva sata posle ponoći podmetnuo požar u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kragujevcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužiocu.

Osumnjičeni za podmetanje požara je odranije poznat policiji.

Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Zoran Kočović rekao je da su dojavu o požaru vatrogasci primili u 3.22 i da su na teren izašla četiri vatrogasna vozila sa 11 vatrogasaca.

Požar u najstarijoj gimnaziji južno od Save i Dunava zahvatio je levo krilo škole, prizemlje i prvi sprat. Brzom intervencijom vatrogasaca sprečeno je da se vatra proširi na ostali deo zgrade.

Požar je lokalizovan u roku od deset minuta, a oko pet sati jutros je potpuno ugašen. Zbog prventivnih mera vatrogasci još dežuraju. Vatra je, izbila na prizemlju i prvom spratu škole.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Banatmedia1

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter