Izvor:
22.01.2018 u 18:57
0

FUDBALER SE UBIO ZBOG DUGOVA: Tragedija kod tržnog centra u Beogradu!

Bojan Perić (35), bivši igrač futsala, pucao u sebe iz lovačke puške u kolima na praznom parkingu tržnog centra. Bojan Perić (36), bivši igrač futsala, izvršio je samoubistvo juče oko pet sati ujutru na parkingu ispred tržnog centra „Roda“, u blizini auto-puta Beograd-Šid na Novom Beogradu. Bojan je najverovatnije zbog dugova pucao u sebe iz lovačke puške.

Slučajni prolaznici zatekli su u nedelju ujutru stravičan prizor na praznom parkingu ispred supermarketa.

Nema svedoka

– Nije bilo svedoka u trenutku pucnjave, ali, sudeći po tragovima koje je policija otkrila na uviđaju, Bojan je pucao u sebe dok je sedeo u svom BMW. Njegovo telo pronašli su prolaznici ispred vozila, pored otvorenih vrata, a sumnja se da je preminuo na mestu, i to nekoliko sati pre nego što je pronađen. Očigledno je da se spremao za ovaj čin, izabrao je taj parking i vreme kada je prazan kako eventualno ne bi nekog ugrozio – ispričao je izvor iz istrage.

Prema nezvaničnim podacima, motiv ovog samoubistva bili su navodni dugovi, a kako dežurni tužilac nije naložio pokretanje istrage.

– Taj deo parkinga tržnog centra ne pokriva kamera. Ne znamo ništa, samo smo načuli da je policija tu bila celu noć – ispričali su radnici tržnog centra.

Uspešna karijera

Bojan je dugogodišnji igrač futsala.

– Uspešnu karijeru završio je pre nekoliko godina u jednom klubu u Novoj Pazovi. Ostavio je iza sebe suprugu i ćerku od šest godina. Bojan se nije žalio na porodične ili poslovne probleme. Njegova rodbina i prijatelji su šokirani. I dalje ne veruju šta se dogodilo. Bio je veoma vezan za ćerkicu – kaže sagovornik

Bojan je bio prijatelj sa brojnim srpskim fudbalerima, mnogi i danas igraju u poznatim evropskim klubovima, a neki su i reprezentativci Srbije.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/hrmreza2

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter