Izvor:
24.03.2018 u 14:05
0

TRAGEDIJA: Dečak (11) se obesio u igri!

Vuk B. (11), dok se igrao u sobi, zakačio maramu oko svog vrata i kvake i tako, nažalost, stradao. Majka i sestre u drugoj sobi čekale ga da ga vode na trening

Jedanaestogodišnji Vuk B., koji se obesio u porodičnom stanu u centru Beograda, učinio je to slučajno, tokom igre. Nesrećni mališan je, igrajući se, maramu zakačio oko svog vrata i kvake i tako, nažalost, stradao.

Tragedija se dogodila u četvrtak oko 19 časova. Neposredno pre nego što je nastradao, mališan se igrao sa maramom u svojoj sobi. Bio je sam, a majka i dve sestre bile su u drugoj sobi.

– Vuk se u sobi igrao raznim igračkama, kao što je i obično radio. Negde je verovatno našao maramu i desilo se to što se desilo. Ne znamo ni sami kako se to dogodilo, ne možemo još da verujemo da ga više nema – priča za Kurir stric nastradalog dečaka.

Prema njegovim rečima, majka i dve starije sestre čekale su Vuka da spakuje stvari za trening košarke.

– Čekale su ga da uzme opremu i da ga vode na košarku. Kad je majka primetila da kasne, prvo je zakucala na vrata i pitala Vuka da li je spreman, a pošto se on nije oglasio, pokušala je da ih otvori. Rekla mi je da je morala da snažno gura vrata da bi ih otvorila. Kad je ušla u sobu, zaprepastila se prizorom. Dete je visilo o kvaci i nije disalo. Ona je odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć, ali je već bilo prekasno – kaže stric malog Vuka.

Dečak je, kako navodi, bio uzoran i nikada nije bio problematičan.

– Svi smo šokirani ovom tragedijom. Vuk je bio sjajno dete, za primer. Nikada nije pravio probleme. Redovno je išao u školu i učio. Osim košarke, trenirao je i plivanje. Sestre i dalje ne mogu da veruju šta se desilo njihovom malom bratu… Nema veće tuge nego kad roditelj sahrani svoje dete. To je kazna kakvu niko na svetu ne zaslužuje – rekao nam je ožalošćeni čovek, sa kojim smo razgovarali ispred stana unesrećene porodice.

Kako smo saznali, kovčeg sa dečakovim telom biće prevezen u Crnu Goru, gde će Vuk biti sahranjen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter