Izvor:
03.12.2018 u 18:12
0

VUČIĆ: U Srbiji se gradi čak 20 i 30 puta više nego ranije!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas da se u Srbiji gradi čak 20 i 30 puta više nego ranije i da se uprkos svim teškoćama u izgradnji autoputeva sada radi deset puta bolje.

Na pitanje novinara kako komentarišete izjave – da nijedan put nije gotov na vreme i to što ministarka građevine Zorana Mihajlović seli svoj kabinet na teren (u Grdeličku klisuru), Vučić je rekao da će o tome razgovarati sa premijerkom Anom Brnabić.

"Baviću se tim, ali to je, pre svega, pitanje za Anu Brnabić i hoću sa njom o tome da razgovaram. Jer, taj novac koji se ulaže u puteve ulaže se zahvaljući fikslanim reformama. Tog novca ima zato što je neko bio ozbiljan i odgovoran da zaradi novac. Putevi i Koridori troše novac, oni ne zrađuju novac. Neko je mnogo novca obezbedio da bi mogli da se izgrade putevi", kazao je Vučić.

Ističe da neće iznositi svoje mišljenje i zakljucak pre razgovora sa premijerkom Brnabić.

"Zašto, kada je reč o našim putevima uvek mora da se kasni dva, tri ili pet meseci? I sve je to deset puta bolje nego što je bilo, jer se gradi 20 i 30 puta više. To je već pitanje za Brnabić i o tome želim sam sa njom da razgovaram i ne bi pre toga iznosio zaključke", naveo je Vučić.,

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter