Izvor:
29.12.2018 u 10:43
0

U APRILU VESTI O NAJBOLJOJ INVESTICIJI U POSLEDNJE TRI DECENIJE: Predsednik Vučić otkrio da Srbija pregovara sa svetskim gigantom!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio danas da se vode pregovori sa jednom stranom kompanijom, svetskim gigantom, koji bi mogao da investira u našu zemlju, a možda čak i u Vranju, kao i da bi to bila najveća investicija u Srbiji u poslednjih 30 godina.

Vučić nije rekao o kojoj kompaniji je reč, ali je istakao da je to kompanijia čiji bi izvoz iz Srbije bio veći od četiri milijarde evra, što je 10 odsto našeg BDP-a.

"Krenuli smo u razgovore sa predstavnicima kompanije i znaćemo u aprilu. To bi bila najveća, najvažnija i najmoćnija investicija za celu Srbju, ne znam da li će biti u Vranju", naveo je Vučić.

Istakao je da je reč o gigantu i da nam za sada u pregovorima dobro ide i da misli da smo trenutno u tim razgovorima ispred naše evropske konkurencije.

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter