Izvor:
18.04.2017 u 17:46
0

Beograd o napadu na Srbina iz Kosovske Mitrovice: ALBANCI PLANIRALI DA IZAOVU HAOS I NEMIRE!

Iza niza napada na Srbe na Kosovu i Metohiji kojima smo bili svedoci proteklih sedmica, a koji su eskalirali u sinoćnom izlivu nasilja u severnom delu Kosovske Mitrovice, krije se pokušaj ekstremnih krugova da izazovu nesigurnost kod građana i potencijalno isprovociraju veće međunacionalne sukobe, ocenila je danas Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije.
http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/kosovo-siptari.gif?m=1472380013

Sinoćni napadi u kojima je povređen jedan Srbin nisu bili izolovani incidenti, već planirana akcija sa jasnim ciljem da se poremeti osetljiva bezbednosna ravnoteža na Kosovu i Metohiji, navedeno je u saopstenju.

Neophodno je da policija i ostali bezbednosni činioci na Kosovu i Metohiji, kao i međunarodne misije, pojačaju aktivnosti i preduzmu vidljive i odlučne preventivne korake, kako bi se osigurala bezbednost građana i sprečilo nasilje, istakla je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Srbin B.S. (31) povređen je sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice kada ga je napalo pet maskiranih lica u multietničkom naselju Bošnjačka mahala.

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić izjavio je Tanjugu da se incident dogodio oko 23.20 i da kosovska policija traga za jednim Albancem koji je identifikovan i osumnjičen za ovaj napad.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter