Izvor:
01.02.2018 u 19:20
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ NA „DOHA FORUMU“: Odnosi Srbije i Katara sve bolji!

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građavinarstva, saobraćaja i infrastukture sastala se danas Zorana Mihajlović sa amabsadorom Katara u Srbiji šeikom Mubarakom bin Fahad Džasim Mohamed Al Tanijem sa kojim je razgovorala o potpisivanju Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između dve zemlje i infrastrukturi.

– Odnosi Srbije i Katara su sve bolji, kao i saradnja sa nacionalnom avio kompanijom Katara. Srbija je odobrila sedam direktnih linija nedeljno između Beograda i Dohe, a verujem da ćemo uskoro potpisati i Sporazum o vazdušnom saobraćaju čime bismo dodatno učvrstili saradnju dve zemlje u ovoj oblasti – izjavila je Mihajlović.

Potpredsednica Vlade prihvatila je zvaničan poziv ambasadora Katara za učešće na "Doha forumu", najznačajnijoj političko-ekonomskoj konferenciji koja okuplja političare, privrednike, predstavnike akademske zajednice, eksperte i civilno društvo iz celog sveta koji se održava u decembru.

– Verujem da će ''Doha forum'' biti dobra prilika kako za potpisivanje Sporazuma o vazdušnom saobraćaju između Srbije i Katara, tako i za bilateralne susrete sa resornim ministrima zarad daljeg jačanja saradnje naše dve zemlje – rekao je ambasador koji se zahvalio potpredsedici Vlade da dosadašnjoj uspšenoj saradnji dve zemlje.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter