Izvor:
22.02.2019 u 20:38
0

ROBERT SILVESTER KELI: Poznati pevač optužen za seksualno zlostavljanje!

Protiv američkog pevača Roberta Silvestera Kelija, poznatog kao R.Keli, danas je u Ilinioisu podignuta optužnica po više tačaka za seksualno zlostavljanje.

Pevač, najpoznatiji po pesmi "I Believe I Can Fly" optužen je po deset tačaka za seksualno zlostavljanje, pozivajući se na sudske zapise.

Dve žene u četvrtak su izjavile da ih je R.Keli izvukao iz gužve na žurci nakon koncerta u Baltimoru sredinom 1990-ih, u vreme kada su obe bile maloletne.

Latresa Skaf i Rošel Vašington rekle su na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Njujorku da je R.Keli imao seksualni odnos sa jednom od njih dok je bila pod uticajem marihuane i alkohola i "nije mogla da da svoj pristanak".

Skaf je rekla da je tada imala 16 godina, a Vašington 15.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter