Izvor:
13.01.2017 u 02:05
0

Ubio ženu, pa smislio PAKLENI PLAN: Pisao statuse na fejsbuku u njeno ime, da ga ne bi provalili!

Muškarac sa Floride u SAD ubio je suprugu, a potom pokušao da ubistvo prikrije kačenjem statusa na njenom profilu na Fejsbuku, piše AP.

Iz policije navode da je 42-godišnji Džordž Džozef Mekšejn uhapšen u četvrtak nakon što su ga policajci pronašli u njegovom automobilu u garaži. Policija je upala u njegovu kuću u trenutku kada je pokušao da se ubije.

Lokalni mediji prenose da ga je policija izvukla iz automobila i da je potom u krevetu u kući pronašla telo Kristen Mekšejn pokriveno jorganom.

Osumnjičeni je detektivima rekao da se ulogovao na njen nalog na Fejsbuku i postavio status da joj je telefon upao u šolju i da njeni prijatelji i porodica ne brinu ako se ne javlja.

Optužen je za drugostepeno ubistvo.

B92
Foto: Twitter/ThreatSuppress

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter