Izvor:
04.08.2016 u 03:08
0

PRED SAM POČETAK OI: Puca se na sve strane, lokalno stanovništvo se zatvorilo u kuće!

Dva dana pre početka Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, u policijskoj akciji u jednoj od favela Rio de Žaneria došlo je oružanog sukoba između brazilske policije i krijumčara droge, koji je još uvek u toku.

U sukobima u severnoj faveli Alemao učestvuje 450 policajaca i više desetina kriminalaca. Brazilski mediji navode da ima ubijenih i ranjenih, dok je AP preneo da je u akciji samo lakše ranjen jedan od pripadnika policije. AP je javio da je policija uhapsila 10 osumnjičenih kriminalaca u akciji u Alemau, jednoj od najopasnijih favela Rio de Žaneira. Policija je istragu protiv jedne od kriminalnih grupa iz favele Alemao započela pre godinu dana pošto je jedan od tajnih agenata ubačen među kriminalce.

Nakon što je prikupljeno dovoljno dokaza, policija je krenula u akciju. Lokalna tv stanica je prikazala snimke jakih policijskih snaga na ulazu u favelu, a policiji pomaže i nekoliko helikoptera.

Puca se na sve strane. Lokalno stanovništvo se zatvorilo u kuće, a deca danas nisu išla u školu– kazala je jedna žena koja živi u faveli.

U faveli Alemao živi oko 70.000 stanovnika. Olimpijske igre u Rio de Žaneiru počinju 5. avgusta.

Tanjug
Foto: Twitter/OrlandoPolice

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter