Izvor:
22.08.2016 u 19:21
0

ZATO JE POBEDILA: Evo ko su GLASAČI Ružice Veljković!

Slađana Petrušić, bivša učesnica rijaliti programa "Parovi" sinoć je gostovala u specijalnoj emisiji "Upoznajte Parove" gde je otkrila zanimljive detalje o samom rijaliti šou, ali i o pobednici Ružici Veljković.

Naime, Petrušićeva je izjavila kako joj je drago što je Veljkovićeva pobedila u ovoj sezoni, ali da se to desilo zahvaljujući njenom prijatelju Gavri.

Moram priznati da je moj fan Gavra krivac zašto je ona pobedila! Ja sam mu rekla da je Veljkovićeva favorit, i on je organizovao glasanje. Moji fanovi su glasali za nju. Tako je bilo – kaže Slađa.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter