Izvor:
15.11.2018 u 00:37
0

MILI IZBACIO BAKIJA IZ TAKTA: Indijancu maleni, nemoj da mi se ku*obecaš! Meni to ne možeš da radiš i da IZMIŠLJAŠ priče!(FOTO)

Večeras je u toku "Nominacija", došlo do vatrenog okršaja dva intrigantna učesnika sedme sezone popularnog rijalitija "Parovi", Milutina Radosavljevića Milija i Bakija B3.

Baki izrevoltiran i iskreno povređen Milijevim ponašanjem, jer ga je napao stolicom, rešio je da iskreno porazgovara sa njim i skrene mu pažnju na određene postupke:

– Nemoj da se majmunišeš, da lažeš druge i da im bacaš koske, meni to ne možeš da radiš i da izmišljaš priče. Indijancu maleni, nemoj da mi se ku*obecaš, ti si jedno go*no maleno – izjavio je Baki.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter