Izvor:
17.02.2019 u 03:22
0

NADICA NIJE BIRALA REČI: Otkrila PAKLENI PLAN Aleksandra Požgaja, stoički branila čast svoje ćerke! (FOTO)

Majka sestara Marjanović, Nadica, večeras je gostovala u emisiji "Roditeljski sastanak".

Nadica je večeras imala pune ruke posla. a za početak je izvršila jasnu podelu, kojem od ćerkinih momaka će se javiti, a kojem neće.

Naime, gošća "Parova" jasno je dala do znanja da se ne slaže sa pomirenjenem starije ćerke, Anđeline, sa Đoletom Tomićem, kome po ulasku nije pružila ni ruku.

Sa druge strane, srdačno se pozdravila sa oženjenim Aleksandrom Požgajem, sa kojim već neko vreme povezuju njenu mlađu ćerku, Aleksandru, ali nije propustila da prokomentariše:

– Požgaj ima jasan plan, da napravi sliku da Aleksandra trči za njim. Nimalo mi se ne sviđa što joj priča iz leđa – objasnila je gošća "Roditeljskog sastanka".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter