LJUT KAO STRŠLJEN NA VULETIĆA, SVE BLIŽI SA PLAVUŠOM: Pala si dripcu u šake, okreni se meni... ! (FOTO)

Aleksandar Požgaj i Mladen Vuletić su u veoma lošim odnosima, od kada je simpatični Crnogorac ušao u raskošnu vilu i postao ravnopravni takmičar "Parova".

Naime, najveći razlog netrepeljivosti između njih dvojice jeste Aleksandra Marjanović, koja se pre određenog vremenskog perioda poljubila sa Vuletićem, što joj je bivši političar veoma zamerio.

Nakon što je Mladen odustao od Aleksandre, njegova sledeća "meta" bila je Nevena Kalaver, koja je nakon sočnih poljubaca sa njim, postala sve bliža sa Požgajem, te nije ni čudo što su njih dvojica velika konkurencija jedan drugom.

Kalaverova vodi duge razgovore sa nekadašnjim direktorom novosadske luke, te mu se često poverava, a on je drugarski savetuje.

Tako je bilo i nedavno kada je Požgaj svojoj cimerki sve sasuo u lice, i opasno joj zamerio na njenom odnosu sa Mladenom.

- Moram da budem strog prema tebi. Pala si dripcu u šake. Bolje se druži sa mnom. Sada si upala u mulj. Bliska si sa Mladenom, a to ti ne treba - kazao je Požgaj, dok ga je Nevena pažljivo slušala.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Čađava mehana
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
20:00  FILM
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije reality