Izvor:
30.08.2019 u 20:30
0

GRUDI U VIS, HALJINA NA POD, LJULJA SE SPLAV: Bivše učesnice „Parova“se okupile, izgledaju nikad bolje i zapalile sve na društvenim mrežama! (FOTO)

TO JE TA BORBENA EKIPA: Požgaj u društvu bivših učesnika "Parova"! I to baš sa njima… (FOTO)

Ivania Bajić i Jelena Ilić su danas bile gošće Happy portala a onda su druženje, nakon intervjua koje su dale našim novinarima, nastavile u restoranu.

To vreme su iskoristile očiglednoi da se slikaju za instagram i podele sa svojim vernim pratiocima.

Ivania, kao i Ivan i Jelena su otkrili neke pikantne detalje iz svog života, stoga pročitajte vesti sa Happy portala vezane za naše "Parove".

GASTTOZZ RAZNEŽIO SVE: Ovaj dečeak ima srceparajuće reči za svog idola! Ovo će vam se urezati u pamćenje! (VIDEO)

PRAVA TRUDNICA: Tomić pokazao koliko voli svoju devojku a ona radi OVO… (FOTO)

Šarmantna Ivania je bila u crvenoj haljini dok je Jelena imala zavidan dekolte. Ne sumnjamo da su privlačile muške poglede.

Happytv.rs
Foto: Instagram/ ivaanniaaaaa_official/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter