Izvor:
07.10.2019 u 16:28
0

HAOS U VILI „PAROVI“: Ukućani TVRDE da je zaljubljena u njega, Ivania ne zna kako da se ODBRANI! A onda je usledio ŠOK! (FOTO) (VIDEO)

Ivania Bajić, učesnica rijalitija "Parovi" pokušala je da ostalima objasni da u vili nema nikog ko joj se dopada i da niko nije njen tip muškarca. Objasnila je i da nju Uroš Andrejić ne zanima. Pomenuto je bilo i pijanstvo Uroša Andrejića zbog Ivanie Bajić, što je ona odmah odbacila kao mogućnost da je bilo zbog nje. Uroš Andrejić, je pritom priznao da mu se Ivania Bajić dopada.

Rekla sam već da ne postoji niko ko bi mogao da mi bude dečko – zaključila je Ivania Bajić. Na to je skočio Đorđe Tomić govoreći da Ivania Bajić iznosi neistine, pričajući da joj se sviđao Dušan Zdravković dok Dušan Zdravković nije izjavio da mu je Nevena Kalaver privlačnija od Ivanie Bajić. Prema tvrdnajma voditeljke, Dušan Zdravković se povukao zbog Uroša Andrejića. Ivania Bajić je uporno tvrdila da joj se niko ne dopada i da je ona došla u rijaliti da se igra.

Sledeći šok za Ivaniu Bajić usledio je kad je ušao Džonatan Lumbia Mastor.

Mislim da nije mogla gora osoba da uđe u šou za mene. Ne bi mi pao napamet da će on da uđe, jer sam ga skroz izbacila iz života. Navodno, on je pričao da smo se poljubili, što nije bila istina i priznao je da je to uradio da bih ja išla na poligraf, pa mi se izvinjavao – rekla je Ivania Bajić.

Ti pričaš svoje ja svoje. Ja mogu da pričam šta god hoću. Ja ti se nisam izvinjavao. Ti si uradila nešto mniogio gore. Sapvala si sa Božidarem, a govorila si da nisi – branio se Džonatan Lumbia Mastor.

Ti si bio ljubomoran, jer nisi u cenrtu pažnje, pa si izmislio da smo se ljubili – vikala je Ivania Bajić.

Ja sam uvek u centru pažnje, ati si bila sve vreme fikus! – rekao je Džonatan Lumia Mastor.

Happy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter