Izvor:
09.05.2017 u 06:31
0

UTISCI SE JOŠ UVEK SABIRAJU: Evo šta rade učesnici „Parova“ nakon glamurozne svadbe Aleksandre i Davida! (FOTO)

Svadba najpopularnijeg rijaliti para Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića je prošla, a u vili "Parova" se još uvek sumiraju utisci!

Naime, učesnici najgledanijeg zabavno – humorističkog programa "Parovi" su večeras oslobođeni lajva zbog izuzetno velike gledanosti i rejtinga prve prave rijaliti svadbe u Srbiji, te im je produkcija Happy televizije dala celodnevni odmor u znak zahvalnosti.

Kao što se može videti na strimovima "Parova" na Jutjubu, učesnici razgovaraju o detaljima svadbe, ko je bio najveseliji, koga je ovaj svečani čin rasplakao. Dok jedni sede za stolom u kuhinji, drugi su u dvorištu na terasi, a neki od njih dremaju u spavaćoj sobi.

Učesnike je jučerašnji dan prilično izmorio s obzirom na to da su svi bili na nogama ceo dan. Svatovi su đuskali uz brojne poznate pevače koji su ovu svadbu učinili jedinstvenom i najlepšom.

Hvala vam što ste juče bili uz nas, pratite nas i dalje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter