Izvor:
28.07.2017 u 14:53
0

NOVA EMISIJA KOJA ĆE ODUŠEVITI SVE LJUBITELJE RIJALITIJA: Na Happy televiziji uskoro ćete gledati „U KORAK SA PAROVIMA“!

Gledaoci, koji su besomučno pozivali Hepi televiziju, raspitujući se kad počinje sledeća sezona neprevaziđenog rijalitija, obradovaće se novom serijalu pod nazivom “U korak sa „Parovima!“ Produkcija Hepi televizije se za novi serijal odlučila, jer popularnost učesnika zabavno humorističkog programa neverovatno raste.

Na terenu su danonoćno ekipe koje budno prate svaki korak omiljenih takmičara, koji su prošli kroz luksuznu vilu.

Sa učesnicima najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, svakodnevno će biti i lepe vodteljke – Bojana Ristivojević, Anđela Lakićević i Jovana Jeremić, što će gledaocima pružiti potpuni osećaj da „Parovi“ i dalje traju, jer su omiljeni junaci rijaliti serije na ekranu.

-Upoznali smo ih prateći ih 24 sata predkamerama i takve zavoleli – rekla je Bojana Ristivojević. – Ovo je prilika da se vidi koliko se razlikuju u realnom životu i da li se predstavljaju drugačijim, nego kad ih kamere sve vreme snimaju. I, da li su isti, kao pred kamerama.

Anđela Lakićević se slaže da gledocima ne treba uskraćivati da prate gde su njihovi omiljeni junaci, šta rade, čemu se nadaju i da li nešto skrivaju?

-Svakidnevno dobijam na stotine poruka na Instagramu i Fejsbuku, svi pitaju: gde su učesnici, šta rade – kaže Jovana Jeremić. – Evo prilike da ih gledaju i kad nisu u vili.

Vodeiteljke se slažu da je ovo serijal, čiji će učesnici prikovati za ekrane gledaoce, fanove takmičara, ali i ljubitelje rijaliti formata.

Emitovanje ovog serijala, očekuje se ovih dana na Hepi televiziji. Pogledajte najavu:

Happytv.rs
Foto:Instargram/bokalica; dalila_morenno_official; tikson_89

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter