Izvor:
17.11.2017 u 16:51
0

TEODORA EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTVRS: Ko se bolje ljubi, Brendon ili Marko Perović? (foto)

Na žurki si imala burno veče. Prvo si se ljubila sa Brendonom, a nakon njega i sa Markom Perovićem. Zbog čega si to uradila, i koji je od njih dvojice bolji?

Malo je reći burno veče, zapravo sinoć je bilo najpijanije veče od kada sam u ovoj kući. Isina je da sam se ljubila i sa Brendonom i sa MArkom. Sa Brendonom se ljubim svake srede. On je moja dušica draga, a što se Perovića tiče, nemam pojma zašto se to desilo – previše alkohola!!! Ineče, Perović i ja se družimo napolju i nikada nismo imali ništa. Malo smo sinoć "krali kadar" i to je to.

Tokom žurke je uhvaćen trenutak kako razgovaraš sa Ivanom dok se držite za ruke. O čemu ste pričali?

Držali za ruke? Toga se baš i ne sećam dobro. Pa ništa, gospodin Marinković je ponovo krenuo da mi izjavljuje ljubav. Inače, to stalno radi jer je ili lud, ili je zaista bolesno zaljubljen u mene. Navikla sam ja na te njegove ispade. Ne može da me preboli nikako.

Ivan je rekao MIljani da raskida sa njom, jer je zaljubljen u tebe, što je tokom žurke potvrdio i jednoj gošći. Kakava ti imaš osećanja prema njemu, i može li se nešto više dogoditi među vama?

Nisam znala da je to razlog. Hahaha Smešni su. Žao mi je te devojčice. Inače, što se mojih osećanja prema Ivanu tiču – GADI MI SE!

U kakvim ste odnosima Đus i ti Mnogi smtraju da vas dvoje osečate jedno prema drugom više od prijateljstva. Da li tu ima istini, ili ga ti gledaš samo kao prijatelja?

Đus… Pa znaš da nas povezuju još uvek, i isto tako znam da je on moj prijatelj. U poslednje vreme smo se udaljili zbog svih pritisak, ali valjda to tako ide. Nedostaje mi druženje sa njim i to je jedino što mi fali ovde.

Koga smatraš svojim najvećim konkurentom u vili?

Ze mene jedina prava konkurencija u vili su Đus i Gasttozz.

Koga bi da možeš da biraš, izbacila iz vile odmah napolje?

Sa Izabelom, Ninom, Gasttozzom, Đusom sam u najboljem odnosu, a sa Ivanom, Miljanom u najgorem. Sve između mrtvo more.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter