Izvor:
07.09.2017 u 12:34
0

DARA BUBAMARA PRIZNALA: U seksu ispunjavam sve želje!

Pevačica kaže da je slobodna i perverzna u krevetu jer voli da zadovolji svog partnera

Dara Bubamara priznaje da za nju nema tabua i da u seksu radi sve, samo da zadovolji svog partnera. Ona je spremna da mu ispuni svaku želju kako bi bio srećan. Zato, šta god da joj zatraži, ona to i ispuni.

– One malo bezobraznije slike što objavljujem na društvenim mrežama nisu ništa kakva sam inače. Mnogo sam slobodna i perverzna (smeh). Drago mi je što moja ljubav uživa u meni kakva sam zaista. Među nama nema ljubomore, nema ničega, sigurni smo u sebe, ne opterećujemo se. Briga nas šta drugi komentarišu, radimo onako kako želimo, samo da budemo srećni. Tako je i u seksu, radim bukvalno sve, samo da moj frajer bude zadovoljan. Bitno mi je da je njemu lepo. Toliko uživamo u ljubavi da me boli uvo za sve – otkriva folkerka i dodaje da njena veza najbolje funkcioniše kad je u tajnosti.

– Privatnost treba držati samo za sebe. Zasad dobro prikrivam svoj ljubavni život, a nadam se da će tako i ostati. Ne treba baš sve iznositi u javnost. Neke stvari ipak treba sačuvati, radi sopstvene sreće i mira – rekla je pevačica, koja uživa nakon što se prošle godine rastala od supruga Milana Kesića, s kojim ima sina Kostu.

Inače, njih dvoje su još uvek u braku, a razvešće se sledeće godine, nakon što Dara dobije francuske papire.

Kurir.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter