PAKLENI MESEC OČEKUJE OVA 3 ZNAKA: Ne izlazite iz kuće!

 

Apil je tek počeo i on će za mnoge znake doneti broje promene, neke će biti prijatne, a druge manje. Ipak, za neke od sledećih horoskopskih znakova ovaj mesec neće biti dobar i zato bi bilo dobro da obrate pažnju na  neke događaje.

Bik

Važno je znati da će sve biti u redu. Sunce će putovati kroz vašu dvanaestu kuću udobnosti i karme, pa se nemojte iznenaditi ako se morate rešiti nečega ili ako nekome morate oprostiti. Bez obzira šta se desilo, ovo je vaša prilika da nešto ostavite u prošlosti. Ovo je prilika da se odmorite pre nego što vaša sezona počne, a vaš odmor će vam zaista biti potreban.

Devica

Ne zaboravite da ništa nije savršeno. Osim toga, kada ste poslednji put odvojili vremena za sebe? Dani odmora za mentalno zdravlje su uvek potrebni. Pošto sunce putuje kroz vašu osmu kuću seksa, transformacije i zajedničkih resursa, ovaj period čeka na dugoročne promene. Ne opirite se i nemojte se plašiti da budete ranjivi.

Jarac

Zašto se osećate nesigurno? Sa Suncem u vašem domu, porodici i emocijama, verovatno ćete se osećati pomalo introvertno. To znači da ćete želeti da provedete više vremena sa sobom, u udobnosti svog doma, umesto da se okružite ljudima. S druge strane, vaša vladajuća planeta počinje svoj retrogradni ciklus, tako da ćete ovog meseca morati da razmislite o nekim stvarima koje su požurile sa vašom trenutnom strukturom i temeljima.

 

 

 

 

Izvor: Srbija Danas
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Live
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro