LAKO JE: Uz ove savete shvatićete muškarce za dva minuta!

Muškarci su jednostavna bića, a trenutak u kom prestaju da budu jednostavna bića je trenutak u kojem žene počnu da komplikuju stvari.

Najčešće pitanje oko kog žene prave dramu je i ono: “Šta je mislio pod tim?” Bilo da je otkazao sastanak, zvučao pomalo nezainteresovano ili samo odgovorio na poruku malo kasnije nego što si očekivala, ovo su ključne stvari koje moraš znati o muškarcima.

Većina stvari koje shvatamo lično – nisu lične

Prosečna će žena brzo pomisliti da nešto nije u redu, jer se muškarac ponaša “čudno” prema njoj, dok prosečni muškarac uopšte nema pojma da se ponaša čudno, jer se samo ponaša onako kako mu tog dana odgovara. Savet za mirnu vezu i glavu – prestanite baš sve vagati i shvatati toliko lično, jer u većini slučajeva muškarac ni ne zna da radi nešto za što sumnjamo da radi.

Ponašaj se kao da je sve u redu

Ako sumnjaš da nešto ne valja i želiš se suprotstaviti muškarcu, ponovo pročitaj prvu stavku. U većini slučajeva je sve u redu, a ako imaš osećaj da nije, pokušaj umesto preuveličavanja situacije da usvojiš stav da je sve pod kontrolom. Ne zauvek, naravno, ali pokušaj bar nakratko. U većini slučajeva ćeš se brzo smejati samoj sebi zbog nepotrebne panike, što je i dalje bolje od toga da napraviš dramu i uključiš njega u celu priču, piše Ljepotaizdravlje.hr.

To je cela mudrost koja zlata vredi za svaku ženu koja uvek “ima osećaj da nešto ne valja.”

 

Alo.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost