Izvor:
14.07.2018 u 15:11
0

ŽENE I NE SLUTE: Ova poza u seksu je muškarcima DOSADNA!

Ako ste mislili da seks nema svoje nedostatke, varate se – muškarci mu pronalaze određene mane. Tačnije, seksualnim pozama. Iako u određenim i te kako uživaju, otvoreno su priznali da im ponešto i smeta. Neke su dosadne, neke previše zahtevne, a u nekima jednostavno ne mogu da osete partnerku na pravi način.

1. Misionarska poza

Izvikana, “isfurana”, toliko puta osporavana i slavljena istovremeno – ovu pozu muškarci uglavnom karakterišu kao dosadnu. Kao da recimo jedu isti obrok svaki dan – može da prođe, ali ipak željno očekujete nešto ukusnije i interesantnije.

2. Doggy style

Ova poza je jedna od omiljenih jačem polu, a u skladu sa tim istakli su i da zaista nemaju šta da joj zamere.

3. Kaubojka

Malo je stvari koje muškarci vole kao što je poza “žena gore”, ali tvrde i da ima jedan ozbiljan nedostatak – ova poza je najlakša za povredu penisa.

4. Obrnuta kaubojka

Ova poza je, poput gore pomenute, takođe opasna za ozledu penisa. Takođe, muškarci tvrde da je ova poza zapravo lošija za žene, jer se osećaju čudno s obzirom da u jednom trenutku postaju svesne činjenice da im partner sve vreme gleda u anus.

5. Seks pod tušem

Sve je vrlo klizavo i prosto nezgodno… Poza se izvodi stojeći, voda upada u oči, i jednostavno ne možete se fokusirati na užitak, već morate sve vreme i da budete oprezni.

6. Poza kašika

Muškarci kažu da je ova poza prilično uspavljujuća, kao i da nemaju pogled na ženske grudi, a to im nije nimalo drago…

7. Poza 69

Iznenađujuće je, ali frajeri za ovu prilično popularnu i intimnu pozu kažu da je istovremeno i neprijatna, a sa tim se slažu i dame. Naime, oba pola kažu da je prilično neugodna pomisao na to da su lica partnera u zadnjicama onog drugog.

Izvor: Blic
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter