Izvor:
14.12.2019 u 16:48
0

POČEO JE VAŠAR Otvoren novogodišnji centar zabave na Sajmu! POGLEDAJTE šta vas čeka! (VIDEO)

Novogodišnji vašar, koji je već 59 godina deo prednovogodišnje svečarske tradicije, ove godine će se održati od 14. do 30. decembra.

Čuveni luna-park, najveći zabavni park ovog tipa na čitavom Balkanu, biće smešten u hali 1 Beogradskog sajma, a visokotehnoloških zabavni park "Starland" u halama 8 i 9, i to svakog radnog dana od 13.00 do 20.00, a vikendom od 10.00 do 20.00.

Posetioce očekuje čak 37 sprava – ringišpili, lavirinti, vrteške, igraonice, tobogani i druge igre za podizanje adrenalina. Poseban ovogodišnji ekskluzivitet je ringišpil visok neverovatnih 30 metara, koji će korisnike vinuti do same kupole hale 1.

Uz igru i zabavu, posetioci će imati mogućnost kupovine novogodišnjih poklona, prigodnih igračaka, suvenira i različite druge robe široke potrošnje, i to po prazničnim cenama. Biće im na raspolaganju različite ugostiteljske usluge, roštilj ili slatkiši, a sve to zajedno ozbiljna je inspiracija za sve koji bi da se zabave sami, ali i za čitave porodice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter